Workshops

Tag del i vores kreative univers, og lad din indre kunstner – eller indre barn – udfolde sig til vores workshops. Leg med i art zone eller træk i danseskoene til folkedans-workshop. Det bliver sjovt!

Kribler det også i fingrene på dig efter nye DIY-projekter, eller elsker du at blive overrasket af sjove – og måske udfordrende – aktiviteter? Så er Fuldt Flor Festival lige noget for dig! Det kender vi nemlig godt, og derfor har vi også sørget for, at du kan komme til at slå dig løs i vores kreative art zone og til forskellige workshops, hvor både folkedans og croquis-tegning er en del af programmet. 

Så ta’ dig selv eller din ven i hånden og prøv kræfter med vores spændende aktiviteter. Noget har du måske prøvet før, andet vil formentlig være helt nyt. Vi lover, at der er noget for enhver smag.

Til børnene

Har du børn med på festivalen, eller bliver du selv 7 år igen, når du ser en gyngende hoppeborg på nyslået græs? Så har vi også noget for dig.

Vi har selvfølgelig også sørget for aktiviteter til alle børn og barnlige sjæle, der besøger festivallen. Ligesom musik og mad er en vigtig del af en festival, mener vi også, at aktiviteter for børn og unge mennesker er en nødvendighed. Derfor vil du på festivallen kunne lege vild akrobot på vores hoppeborg eller udforske nye karakterer i vores bod med ansigtsmaling.