Skip to main content

TELUS er et post punk inspireret indie-rockband fra Aalborg. Vi består af 5 unge mænd, som alle mødtes på et lille provinsgymnasie i Dronninglund. Vi begyndte at spille sammen i gymnasiets øvelokale, og brugte musikken som et middel til at drømme os mod store oplevelser, og en vej ud af provinsens relativt monotone tilværelse. Vi har siden udviklet vores musik i takt med vores venskab.

Hvis vi skal sige, hvad der gør os unikke, er det vores energiske stage-presence og nærvær på scenen. Vi ønsker at møde publikum i øjenhøjde og pakker os ikke ind i gimmicks og glimmerjakker. Vi spiller fordi vi elsker musik, og fordi vi elsker det rum der skabes, når publikum og artist mødes om musikken, og går sammen om at skabe en større oplevelse.

Vi er af HQ-musik og Bands Of Tomorrow blevet sammenlignet med bands fra 80´ernes post-punk scene, både sonisk og visuelt. Det er vi både meget stolte over – og enige i. Vi efterstræber os altid på at sætte musikken forrest, og lader vores lyd være rå og upoleret.

De to bærende elementer i musik er for os energien og følelserne, og målet med vores musik er at skabe et rum, hvor der er plads til fuld indlevelse og store energiudladninger. Vores univers er skabt af et ambient lydbillede, genkendelige guitarmelodier og følelsesladet vokal. Vores lyd bærer i høj grad præg af kontrasten mellem storslået rumklang og rå overdrive, og vi håber dermed at skabe en balance mellem skønheden og det grimme.

Spotify 

Facebook

Instagram

Musikvideo