OM FESTIVALEN

I år afholdes Fuldt Flor Festival for anden gang på Danmarks ældste højskole, Rødding Højskole, d. 14-16 juni. Festivalen er 100% arrangeret og afviklet af højskolens forårselever. Festivalen er en non-profit kulturfestival, som bygger på højskoleånd, fællesskab og forskellighed.

SANSEINDTRYK

Vi ønsker at give festivalgængerne et så bredt og mangfoldigt indtryk, som muligt, og derfor er det vigtigt for os, at vores fokus ikke er udelukkende på det visuelle eller musikalske. De musikalske indslag som optræder på festivalen har alle en forbindelse til skolens elever, og det er vigtigt for os at skabe et rum for nye artister og diversitet. På samme vis er diversitet bla. også repræsenteret i vores madboder, workshops, kunst, og talks. Det er vigtigt for os, at Fuldt Flor er en festival for alle sanser.

HØJSKOLEÅND

Inklusion og rummelighed er en stor del af det at gå på højskole. Vi ønsker at dele vores højskoleoplevelse med festivalgængerne og give dem et indblik i vores fællesskab og kultur. En vigtig del af det at gå på højskole er at tage del, og derfor ønsker vi også at vores gæster er en aktiv del af festivalen. Fuldt Flor Festival er ikke noget vi afholder, det er noget vi skaber sammen i fællesskab.

KVALITET

Vi vægter kvalitet over kvantitet og bestræber os efter at skabe en festival med betydning. Vi ønsker at skabe gode oplevelser og refleksioner, og præsentere vores gæster for nye artister.

MÅLGRUPPE

Vi vil gerne tilbyde workshops, musik, mad mv. for både voksne og børn, samtidig med at man bliver introduceret til det bedste højskole har at byde på. Festivalen er bygget op således, at programmet lørdag for- og eftermiddag er rettet mod en bred målgruppe, og lørdag aften vil være tiltænkt til nye og gamle elever samt unge og festlige sjæle. Vi sigter efter at lave en festival for alle.

BÆREDYGTIGHED

Vi vil gerne skabe en bæredygtig festival. Derfor har vi klima, økologi og miljøbevidsthed i baghovedet, når vi planlægger og afvikler Fuldt Flor Festival. Vi skal kunne holde festival med god samvittighed.