Mad

Gå på opdagelse i vores madboder og barer, hvor du vil finde et bredt udvalg af spændende, mundvandsløbende tilbud.

Mærker du en knurren i maven eller en tør hals, der hungrer efter noget koldt at slukke tørsten med, så frygt ej! Under Fuldt Flor Festival vil der være et varieret udvalg af mad- og drinksboder, som hele weekenden sørger for forfriskende godbidder. 

På Fuldt Flor Festival stræber vi efter at skabe autentiske og delikate madoplevelser for alle festivalgæster! Lad dig derfor forføre af en verden af smagsoplevelser på vores tre fantastiske madboder. Uanset om du er til dansk grillbar, vietnamesisk eller græsk køkken, har vi noget for enhver smag! Prøv vores forskellige retter individuelt, eller vælg vores combo-menuer, hvor du får en hovedret, en snack og en drikkevare til en fantastisk pris! 

Trænger du til noget at drikke, kan du besøge vores drinksbar eller ølbar, som begge har læskende drikke på menukortet – både med og uden alkohol. Bliver den dejlige sommervarme for meget, kan du tage et smut forbi Søster-Is, der vil servere iskolde fristelser.

Velbekomme og god festival!Svinegrillen

På Svinegrillen langer vi genkendelige og klassiske grillretter over disken! Samtidig er der kælet for detaljen, så vores hotdog- og frikadelle- eller falafel sandwich emmer af gourmet og kvalitet. Sammen med disse mains, kan man tilkøbe en bakke bølge fritter med hjemmelavet mayonnaise, remoulade og ketchup. Sluk tørsten og bind måltidet sammen med en kold hjemmelavet Cocio!

Den vietnamesiske

Træd ind i Den vietnamesiske og lad dine smagsløg rejse til de pulserende gader i Vietnam, hvor autentiske smagsoplevelser venter! Prøv en lækker Bàhn Mí-sandwich og en forfriskende nudelsalat med tofu og vores sprøde forårsruller som side dish. Og hvad med at skylle det hele ned med en kølig, forfriskende myntelemoade? Velkommen til en smagsoplevelse, der vil vække dine sanser og transportere dig direkte til Vietnam!

Den græske

Drøm dig til det græske øhav med vores i Den græske! Nyd vores saftige gyros lavet på marineret kylling eller grillet halloumi, ledsaget af frisk tzatziki, græsk salat og sprøde pomfritter. Prøv også vores græske fladbrød med humus og tzatziki som en lækker snack, og skyl det hele ned med vores forfriskende græske appelsinlemonade!

Køber du en partoutbillet, vil der være inkluderet aftensmad fredag samt brunch lørdag og søndag. Begge dele serveret af Rødding Højskoles dygtige køkkenhold.