Skip to main content

Trefork er en trio med rødder i det fynske vækstlag og base i Odense. Bandet abonnerer stærk på den efterhånden velkendte drøm om at finde et fællesskab, der sammen kan jagte livet med musikken som levevej på alverdens scener og landeveje. Gruppen har spillet sammen i forskellige konstellationer gennem de sidste 10 år, men har siden sommeren 2022 kun arbejdet under navnet Trefork.

Trefork planter sine genremæssige rødder gennem tiden i rockmusikken, med 60’erne og 70’ernes eventyrlystne og udforskende psykedeliske tilgang, til 90’erne og 00’ernes genfødsler og nyfortolkninger af rockens lyd. The Doors, The Strokes, Oasis, Queens of the Stone Age, Jeff Buckley og Incubus er blot nogle af de navne der kommer til sinde, når Trefork udfolder sig. Trioen består af Christian Øhlenschlæger, der sætter den hårdtslående ramme på trommer, Valdemar Øhlenschlægers som med stort overskud styrer keyboard- og synthesizerarrangementer, samt Mads Bech Mikkelsen der væver det hele sammen med sit støttende guitarspil og sin rå og nære vokal.

Alt dette former hvad Trefork er: en samling af kreativt drevne individer, der udtrykker og nyder hvert øjeblik i en treenighed med hinanden, spilleglæden og musikken. Bedste hilsner, Trefork