TELUS

TELUS er et post punk inspireret indie-rockband fra Aalborg. Vi består af 5 unge mænd, som alle mødtes på et lille provinsgymnasie i Dronninglund. Vi begyndte at spille sammen i gymnasiets øvelokale, og brugte musikken som et middel til at drømme os mod store oplevelser, og en vej ud af provinsens relativt monotone tilværelse. Vi har siden udviklet vores musik i takt med vores venskab.

Læs mere

VENUS FUTURE

Venus Future er i 2022 aktuelle med deres selvbetitlede mini-album,
hvor de bevæger sig indenfor indie-disco-genren og har skabt syv
udtryksfulde, energiske og stærke sange.

Læs mere

KEDDE

Kedde har gennem sin tidlige teenageår skrevet sange på livet løs. Her har han fundet vej til sit artistiske udtryk og er nu efterhånden klar til at vise, hvad han har at byde på. Inspirationen kommer bl.a. fra andre danske popartister som Clara, KOPS og Mekdes, til internationale popartister som Anne-Marie og Lauv.
Med sin base i Kolding, er han elev på musikuddannelsen MGK, hvor han dagligt dyrker musikteorien, samt det at blive kastet ud i alverdens former for musik.

Læs mere

Albatrods

Albatrods er lyden af det jordbundne og det fantasifulde. Teksterne kredser om den sanselige væren-i-verden og bearbejdes i et umiddelbart og nærværende sprog. Bag kunstnernavnet Alba Trods står Agnes Valbjørn, som sammen med sit band arrangerer musikken til en varm og indbydende lyd, som trækker tråde fra americana, folk- og surfrock samt pop og artpop.

Læs mere

Illusion Fusion

Den oprindelige ide bag Illusion Fusion var et rum hvor man ku komme med sine mest udfordrende, ekstreme, mærkelige eller vilde sange, og få lov til at spille dem med et band. Musikken har det tilfælles at det der er et aspekt af jazz – skalaer, taktarter, moduleringer, akkorder – blandet med funk, R&B, eller andre genre.

Læs mere

Rødderne

Rødderne er et band og et musikfællesskab med stærke højskoleværdier som fundament. Konceptet er relativt enkelt – gamle højskoleelever spiller partybangers for nye og nuværende elever.

Læs mere

MJÖLK

Mjölk er en fantasifuld rock-kvartet baseret på Christianshavn, som blander det moderne og det nostalgiske. Vi spiller en form for alternativ rock, men indflydelserne er meget varierede, fra elektronisk pop til progressiv musik og hinsides. Vi kombinerer følelsesladede melodier og komplekse harmonier med tekster, som både er ærlige og ræsonnerende.

Læs mere

Lukas Strate

Rødderne er et band og et musikfællesskab med stærke højskoleværdier som fundament. Konceptet er relativt enkelt – gamle højskoleelever spiller partybangers for nye og nuværende elever.

Læs mere

F22 Partyband

Bestående af nuværende elever er partybandet skabt ud fra denne videnskabeligt banebrydende opdagelse, og ikke mindst for at have en fest med at spille musik sammen. Vi spiller de sange, du kender og elsker.

Læs mere