Kerneværdier

Højskoleånd

I løbet af én weekend giver festivalen et unikt indblik i den højskoleånd, Rødding Højskoles forårshold har skabt sammen. På tværs af alle aldre hylder vi mangfoldighed og fællesskab med plads til hyggelige og festlige stunder. Weekenden er stablet på benene af frivillighed og engagement i tæt samarbejde mellem højskoleelever og lokale ildsjæle.

 

Tryghed

I år har festivalen særligt fokus på at skabe et trygt rum for alle deltagere. Med et nærværende crew værner vi om hinanden og tror på, at et mangfoldigt rum kan skabe en oplevelse af tryghed i campen, til koncerterne og på hele festivalpladsen.

 

Kreativ frihed

Fuldt Flor Festival faciliterer muligheden for at opleve nye kunstnere og giver en scene for endnu ikke-etablerede kunstnere og andre kreative indslag. Weekendens program rummer interaktive aktiviteter, nye kunstnere og skaber rum for en kulturel legeplads på tværs af alle aldre.

 

Bæredygtighed

Den grønne omstilling er i centrum ved dette års festival med bæredygtige initiativer herunder brug af genbrugsmaterialer, effektiv og synlig affaldssortering og pantsystemer. Festivalen er hjulpet på vej af et lokalt nærmiljø, som sponsorerer festivalen og hjælper os med lokale råvarer, med fokus på bæredygtighed.

Find rundt på pladsen

Fuldt Flor Festival finder sted bag spisesalen på Rødding Højskole. Det er her du finder begge scener samt alle vores fine madboder og andre finurligheder som kan få dig i den helt rigtige festival stemning. Hvis du vil komme og nyde festivallen en enkelt dag kan der købes billetter i døren for 50kr. For folk med partout billetter er der indkvartering mellem 16-18 fredag.

OBS: For vores overnattende gæster befinder teltpladsen sig bag ved Flors Hus ud mod højskoleengen.

MUSIK

Kunst

Mad

Workshops

Talks