En festival med højskoleånd

Fuldt Flor Festival er en non-profit-festival arrangeret af elever og lærere på Rødding Højskole for højskolens venner og familie samt Rødding og omegn. Vi er en festival, der bygger på frivillighed og fællesskab og med højskoleånd og samvær i centrum. Vi drømmer om at give jer en uforglemmelig festivaloplevelse i kreative rammer på Rødding Højskole.

Om festivallen

Værdigrundlag

I midten af juni danner Rødding Højskole for fjerde gang ramme om Fuldt Flor Festival. Festivalen er en non-profit festival udsprunget af højskoleånd og frivillighed, som skabes af og med jer. 

Fuldt Flor Festival bygger på en række værdier, der skaber en festival fyldt med fællesskab, tradition, ansvar og ikke mindst højskoleånd.

Fællesskab & samarbejde

Fuldt Flor Festival er en festival i Rødding skabt af hundrede højskoleelever i samarbejde med lokale ildsjæle. Vi brænder for hinanden og verden omkring os. Dette skinner igennem på festivalen, der har fokus på ungdom, kreativitet og fællesskab.

Tradition

Rødding Højskole har nu i fire år inviteret til Fuldt Flor Festival, og i år er ingen undtagelse! Rødding Højskole står på skuldrene af den grundtvigske højskoletradition, og det gør festivalen også.

Højskoleånd

På Fuldt Flor Festival bestræber vi os på at hylde den mangfoldighed, vi på forårsholdet 2024 har skabt os, samt give et unikt indblik i den fortryllende højskoleånd, som alle eleverne dagligt skaber. Vi tror på, at vi sammen kan løfte stærkere, og det er festivalen et klart bevis på. 

Bæredygtigt ansvar

Fuldt Flor Festival forpligter sig på at gennemføre en festival på en måde, der ikke påvirker fremtidige generationer eller lokalsamfund på en negativ måde. Det betyder, at bæredygtighed er indtænkt i alle led af planlægningen, herunder festivalens CO2-aftryk, affaldssortering samt et ansvar over for lokalsamfundet.

Find rundt på pladsen

Fuldt Flor Festival finder sted bag spisesalen på Rødding Højskole. Det er her du finder begge scener samt alle vores fine madboder og andre finurligheder som kan få dig i den helt rigtige festival stemning. Hvis du vil komme og nyde festivallen en enkelt dag kan der købes billetter i døren for 50kr. For folk med partout billetter er der indkvartering mellem 16-18 fredag.

OBS: For vores overnattende gæster befinder teltpladsen sig bag ved Flors Hus ud mod højskoleengen.

MUSIK

Kunst

Mad

Workshops

Talks